West Ham förbereder värvning av Joe Hart

West Ham förbereder värvning av Joe Hart

Så länge de lyckas hålla sig i Premier League

West Ham är inte nöjda med prestationerna från deras målvakter och söker en ny förstemålvakt, med Manchester Citys Joe Hart, för närvarande på lån i Torino, som högsta prioritet, så länge de lyckas undvika nedflyttning till Championship.

Det går inte sådär jättebra för West Ham i Premier League för tillfället. Londonklubben, som nyligen flyttat in på sin nya arena London Stadium, ligger för närvarande på en 18:onde plats i den engelska högstadivisionen och som det ser ut för närvarande kan de riskera att åka ur Premier League för att flyttas ner till Championship. Det kan göra det svårt att locka nya spelare till klubben, som kanske inte är beredda att spela i något annat än Premier League. Londonklubben är dock beroende av en ny målvakt, med Adrian som har presterat för dåligt men ersättaren Randolph är inte mycket bättre.

West Ham sägs vara beredda att satsa på att locka Manchester Citys målvakt Joe Hart, för närvarande på lån i italienska Torino, till London, detta skriver den engelska tidningen The Telegraph. Till utländska klubbar kunde City överväga att sälja Hart för runt 10 miljoner pund, men kommer vilja kräva det dubbla från en annan Premier League-klubb. West Ham hoppas dock på att kunna få målvakten billigare, då de inte är något hot för den gigantiska Manchester-klubben.

Även om Hart njuter av sin säsong i Torino så kan den 29-årige målvakten tänka sig att återvända till England, främst för att kunna ta tillbaka sin plats i det engelska landslaget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply