Kinesiska klubben Shandong Luneng jagar Ashley Young

Flera klubbar jagar United-mittfältaren – kan få monsterlön

Ett flertalet klubbar sägs vara ute efter Manchester Uniteds Ashley Young. Tre Premier League-klubbar har jagat honom under de senaste veckorna, uppger engelsk media, medan även en kinesisk klubb ska vilja lägga beslag på engelsmannen. 

Det går tufft för Manchester Uniteds Ashley Young nu. Stjärnan sitter förvisso på en stor lönecheck varje vecka, men den uteblivna speltiden har fått Young att började fundera på sin framtid i Manchester-laget. Mittfältaren har inte startat en Premier League-match på över två månader, och med januarifönstrets hjälp kan han nu komma att lämna PL-klubben.

Enligt källor till Sky Sports ska Young vara beredd att lämna för nästan vilken klubb som helst bara för att få chansen att spela regelbunden a-lagsfotboll. Tre Premier League-lag ska vara ute efter 31-åringens signatur, men även ett lag från öster.

Kan gå till Kina

Det är Shandong Luneng, med bland annat Papiss Cissé i truppen, som är ute efter att värva Ashley Young. Det kinesiska fotbollsförbundet tvingades att ändra på reglerna för att inte för många utländska spelare skulle värvas, men Shandong Luneng har inte särskilt många utländska spelare i truppen.

Om Young lämnar för Kina kommer han, enligt Sky Sports, bli en av de bäst betalda spelarna i världen samtidigt som Manchester United kommer få en av de högsta transfersummorna för sin mittfältare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply