Jack Wilshere kan nobba Arsenal – nära Roma och AC Milan

Utlånad från Arsenal – men ser inte ut att återvända

Jack Whilshere har gjort en bra säsong i nykomlingen Bournemouth. Trots att de är nya i Premier League inför i år har de lyckats etablera sig i ligan och tagit fler poäng än många trott på förhand.

Arsenal-lånet Jack Wilshere har varit en starkt bidragande faktor till varför nykomlingen Bournemouth nästan är närmare toppen än botten av tabellen. Efter 22 omgångar har de skrapat ihop 26 poäng och har tio pinnar till godo till Crystal Palace och Hull City som ligger på den tredje respektive näst sista plats i ligan.

Det ryktades om att Arsenal skulle vara intresserade av att ta tillbaka mittfältaren efter säsongen, något som dock inte verkar bli av.

Kan gå till Serie A

Enligt den italienska sportsajten Calciomercato är det två Serie A-klubbar som just nu leder jakten på den walesiska fotbollsspelaren.

– Det ser inte ut som att Wilshere är intresserad av att gå till Arsenal, och klubben verkar inte vara allt för benägna att ta tillbaka honom. Därför leder just nu Roma och Milan kampen om att köpa loss honom under sommarens transferfönster.

Jack Wilshere sågs för några år sedan som en av de allra största talangerna på sin position. Men på grund av skadeproblem har han inte lyckats slå igenom fullt ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply