Sol Campbell: Förläng med Alexis Sanchez

bet365

Ex-Arsenalstjärnan vill se ett nytt kontrakt med chilenaren

Arsenal behöver börja agera för att inte risker att förlora sin guldklimp Alex Sanchez. Nu vill den gamle Arsenal-spelare, Sol Campbel, att London-klubben ordnar chilenarens nya kontrakt så snart det kan.

Det finns två spelare som ryktas vara på väg bort, och det är inte vilka dussinspelare som helst, utan två av de mest värdefulla spelarna i Arsenal och hela Premier League. Både Alexis Sanchez och Mesut Özil har uppgetts vara på väg bort från Emirates Stadium, och nu vill den forne legendaren i Arsenal, Sol Campbell, att Arsenal avslutar förhandlingarna för att få behålla Sanchez,

Problemet ska, enligt Daily Mail, vara lönen. Anfallaren tjänar just nu bra, men vill ha högre lön, något som försvårat kontraktsförhandlingarna.

”Han är en av de bästa”

Sol Campbel, som med många andra, anser att Alexis Sanchez är en av de klart bästa anfallarna i hela Premier League, och att klubben från London skulle få oerhört svårt att ersätta honom.

– Jag vet att det finns mycket som pågår bakom kulisserna. Men han (Alexis Sanchez) är en av de klart bästa anfallarna jag sett, det är dags att förlänga hans kontrakt nu, säger Campbell som vann två ligatitlar med Arsenal i början av 2000-talet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply