José Mourinhos varning till Anthony Martial: ”Tar man inte chansen…”

Manchester United-tränaren varnar Martial

Nytillträdde tränaren José Mourinho är inte nöjd med vad Anthony Martial presterat hittills i Manchester United. Nu sänder portugisen ut en varning till spelaren.

Sommaren 2015 anslöt Anthony Martial sig till Manchester United under deadline day. Premier League-klubben fick då betala 467 miljoner kronor för spelarens tjänster vilket gjorde honom till den dyraste tonåringen i fotbollshistorien (19). Förväntningarna på spelaren var då skyhöga men fransmannen lyckades leva upp till dessa och mäktade med 17 mål under sin debutsäsong i England.

Under José Mourinhos ledning har det däremot inte gått lika bra. Och när tränaren tog ut truppen till Europa League-mötet med Feyenoord fanns anfallaren inte med på pappret. Anledningen är simpel enligt Mourinho själv, Martial har helt enkelt inte gjort det bra nog när han fått chansen till spel.

– Man får en chans, två, tre. Tar man den inte kommer någon annan in och gör det, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Sättet som laget spelade på ifjol passade förmodligen Anthony bättre än det spel vi spelar nu. Han var förmodligen mer bekväm med att spela det spelet, med det tempot och med det bollinnehavet. Han behöver speltid, men samtidigt har vi Henrikh Mkhitaryan, Jesse Lingard, Memphis Depay, Juan Mata och Marcus Rashford som konkurrerar om samma position.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply