Därför vill Mourinho inte sälja stjärnan

Därför vill Mourinho inte sälja stjärnan

“Mou” vill inte sälja Martial

Att fransmannen Anthony Martial varit på väg bort från Manchester United är inget nytt. Men nu verkar svaret komma på varför han inte lämnat ännu.

Det handlar då om att Monaco äger 50% av Martial vid en vidareförsäljning av fransmannen, något som i alla fall The Sun rapporterat om. Det här ska då vara en stor anledning till varför Jose Mourinho inte vill göra sig av med fransosen. För skulle United till exempel sälja Martial för 800 miljoner kronr, så kommer ju hela 400 millar att gå raka vägen till Monaco, om vi ska tro The Suns uppgifter.

Kunde ha stuckit i somras

LÄS MER: NBA TV-tider

Redan i somras var det nära en flytt.

– Efter att funderat på olika möjligheter, så har han (Antohny Martial) nu tagit beslutet att det är bättre att lämna, säger agenten.

Det har ryktats om en del klubbar, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Men även Sevilla. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply