Så ska Leroy få tillbaka startplatsen

Så ska Leroy få tillbaka startplatsen

Pep förklarar för Sane

Det råder ju inga som helst tvivel om att Leroy Sane är en av de blivande stjärnorna i världen. Men då måste han kämpa om sin plats, menar Pep Guardiola.

Det började med att han inte fick åka med Tyskland till Ryssland-VM i somras, och nu har även den givna startplatsen i City glidit honom ur händerna. Men inte utan chans att ta tillbaka den. Enligt The Mirror måste Sane kämpa och visa att han faktiskt vill få tillbaka sin plats, något som då tränaren Pep ska ha sagt.

Nöjd över att vara en del av klubben

LÄS MER: NBA vinnarodds

När den tyske jättetalangen gick till City för två år sedan var det dock en glad kille, som kommenterade det hela så här.

– Jag känner mig riktigt bra, jag är glad över att vara här och att det hela har fungerat. Nu kan jag bosätta mig här i Manchester och spela för City, säger tysken och fortsätter:

– En av anledningarna till att jag beslutat att gå hit är Pep Guardiola. Han övertygade mig att komma hit för att fortsätta utvecklas och jag vet att jag kan lära mig mycket under hans ledning och på så sätt ta nästa steg i min karriär. Jag tror att han kan göra mig till en mer komplett spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply