Manchester United och Chelsea jagar Giovani Lo Celso

Manchester United och Chelsea jagar Giovani Lo Celso

Vill värva den argentinska talangen

Manchester United och Chelsea är på jakt efter den argentinska talangen Giovani Lo Celso.

Både Manchester United och Chelsea har haft tunga säsonger i Premier League. Efter den här säsongen ryktas de två klubbarna byta tränare. Jose Mourinho är på väg till Manchester United och Antonio Conte sägs presenteras av Chelsea inom kort. Nu jagar de båda klubbarna samma spelare.

Spelaren det handlar om är Rosario CentralGiovani Lo Celso. Enligt The Sun är både Manchester United och Chelsea intresserade av att värva den argentinska mittfältaren, som fyller 20 år den 9e april. Spelaren ryktas kosta runt åtta miljoner pund, och den summan skulle båda de engelska klubbarna vara villiga att spendera.

Lo Celso har fått mycket uppmärksamhet i sitt hemland den här säsongen. Han har gjort 21 matcher för den argentinska klubben och har stått för ett mål och fem assist. Eftersom Lo Celso är uppväxt i Rosario precis som Lionel Messi har ett antal liknelser gjorts mellan ynglingen och världsstjärnan.

Manchester United och Chelsea är inte ensamma om att vara intresserade av att värva Lo Celso från Rosario CentralManchester CityPSG och Juventus sägs också hålla kolla på den argentinska talangen och är sugna på att värva spelaren.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply