bet365

Filip Kostic till Liverpool?

Filip Kostic till Liverpool?

Liverpool jagar Stuttgarts serb

Liverpool vill värva Filip Kostic från Stuttgart, uppger Daily Mirror.

Efter en medioker säsong är Liverpool på jakt efter nyförvärv i mängder. Klubben har ryktats vilja Värva Lucas Moura från PSG, det har sagts att Mario Götze är nära Liverpool och Liverpool ska vara intresserat av Fernando. Nu har ännu ett rykte uppstått, och den här gången riktar klubbens tränare Jürgen Klopp blickarna mot sitt hemland.

Enligt Daily Mirror vill tysken värva Stuttgarts ytter Filip Kostic, och försöker nu locka honom till Anfield. Källor inom den engelska storklubben hävdar att Kostic är den spelaren som Liverpool helst skulle vilja värva i sommar, och klubbledningen sägs ha börjat kolla upp möjligheten för att locka spelaren till England.

Serben är 23 år gammal och har trots sin unga ålder imponerat för Stuttgart Bundesliga den här säsongen. Dessutom är han inte den enda unga spelaren som har kopplats ihop med en flytt till den engelska liganian. Tidigare har det även ryktats om att Liverpool jagar Piotr Zielinski, som är 21 år gammal.

Kostic har spelat för Stuttgart sedan sommaren 2014, då han värvades från FC Groningen. Den holländska klubben sägs ha en klausul som gör att man får 15% av övergången om Stuttgart skulle sälja serben, och vore säkerligen mycket nöjda om den tyska klubben valde att sälja Kostic till LiverpoolKostic nuvarande kontrakt med Stuttgart går ut i juni 2019.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply