Manchester United lockar Gareth Bale med monsterlön?

United fortsätter jakten på Real Madrid-stjärnan

Manchester Uniteds intensiva jakt på Gareth Bale fortsätter. Nu uppges Premier League-klubben locka med en monsterlön för att underteckna stjärnan.

Redan innan Gareth Bale skrev på för Real Madrid 2013 ville Manchester United värva spelaren. Sedan dess har man gjort ett antal försök att värva spelaren men utan resultat. Under sommaren har man slussat in spelare som Zlatan IbrahimovicPaul Pogba och Henrikh Mkhitaryan men man är inte nöjda än – klubbens planer på att värva Bale kvarstår och man kommer att göra ett nytt försök redan i januari.

Erbjuder monsterlön

Det är spanska OK Diario som rapporterar att United har tagit kontakt med walesarens agent och erbjudit en årslön värd 16,7 miljoner pund efter skatt. Motsvarande 190 miljoner kronor per säsong.

Real däremot är inte särskilt angelägna av att sälja 27-åringen. Det har under en längre tid talats om en eventuell kontraktsförlängning fram till 2021. Men klubbens president Florentino Perez har förklarat för stjärnan att han inte kommer att göra honom till lagets bäst betalda spelare, vilket ska ha fått honom att tveka på att skriva på ett nytt kontrakt.

Gareth Bales nuvarande kontrakt med Real Madrid löper ut år 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply