Uppgifter: Manchester Citys världsrekordbud på Kylian Mbappe

Uppgifter: Manchester Citys världsrekordbud på Kylian Mbappe

Real Madrid kan matcha budet

Manchester City uppges vara beredda att ta fram det tunga kavalleriet och sägs vara villiga att komma med ett världsrekordbud på 130 miljoner euro för franska ligavinnarna Monacos stjärnanfallare Kylian Mbappe – med Real Madrid redo att utmana.

Manchester City lyckades efter en lång Premier League-säsong knipa åt sig en av de åtråvärda Champions League-platserna efter ett tufft år för tränare Pep Guardiola och hans trupp. Guardiola har fått mycket kritik efter ojämna prestationer och det faktum att han borde ha gjort bättre ifrån sig med den truppen han har.

City låter sig dock inte hållas tillbaka av motsättningar utan förbereder för fullt inför nästa säsong, med transferfönstret som närmar sig i rasande fart. Mittfältskuggen Yaya Touré uppges stanna, samtidigt som Sergio Aguero kan lämna klubben. De har även redan lyckats knipa Bernardo Silva från AS Monaco.

En annan spelare från Ligue 1-mästarna AS Monaco som uppges vara av intresse för City är Kylian Mbappe, den unge talangen. Enligt uppgifter till Telefoot via Goal skall City ha kommit med ett världsrekordbud på Mbappe, på hela 130 miljoner euro. 18-åringen har varit sensationell under den gångna säsongen och kom till kvartsfinal i Champions League och vann Ligue 1 med Monaco. Nu skall City vara inställda på att värva stjärnan, som har 15 mål på 29 matcher.

Men de uppges få stark konkurrens från Real Madrid, som sägs vara villiga att matcha Citys bud.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply