Joe Hart fortfarande med i Englands landslag

Joe Hart fortfarande med i Englands landslag
bet365

Har en plats hos Sam Allardyce

Joe Hart har en lite knivig tid för tillfället, då han fallit ur favör med nye tränaren Pep Guardiola i Manchester City och inte får någon speltid, men nye förbundskaptenen för England, Sam Allardyce, säger att Hart finns med i hans Englandtrupp.

Manchester Citys trogne förstemålvakt Joe Hart är inte längre så populär i sitt lag och ryktena går om att han är på marknaden, med flertalet andra klubbar intresserade. Hart har spelat i City sedan tio år tillbaka och är något av en klubbikon, men har på senare tid inte presterat, mest ihågkommen för sin usla insats för England i EM 2016 i Frankrike. Nye tränaren Pep Guardiola sägs också vara intresserad av en annan sorts typ av målvakt, med andra kvalitéer. Detta gör att det ser ut som att Hart kan komma att lämna sin klubb.

Sky Sports skriver att det dock fortfarande finns en plats i Englands landslag för Hart, med nye förbundskaptenen Sam Allardyce som har uttalat sig om Harts situation och svarade på frågan om huruvida han kommer att välja honom i sitt första landslag.

– Jag tror det. Han kommer definitivt att vara i truppen men jag kommer inte att kunna veta vad vi skall göra förens jag talar med Joe och detsamma kommer att gälla för de flesta spelarna, sade Allardyce.

Allardyce erkänner dock att det är ett problem för honom att Hart inte har spelat en match hittills under säsongen. Den argentinske målvakten Willy Caballero har hittills spelat alla tre av Citys matcher.

– Jag tror att problemet för vilken spelare som helst som du vill välja för England, inte bara i isolation, är att det är ett problem om spelaren inte spelar för  sitt lag.

– Är de våra bästa spelare? Ja. Är de friska och i matchform? Ja. Spelar alla spelarna i den engelska truppen varje vecka? Nej, och för tillfället är det ett problem vi måste komma över, avslutade Allardyce.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply