Barcelonas Munir El Haddadi nära Tottenham?

Barcelonas Munir El Haddadi nära Tottenham?

Den unge talangen kan lämna Barca

Barcelonas unge och lovande Munir El Haddadi kan komma att lämna Barcelona då det inte ser ut att bli mycket speltid för anfallaren, som kan komma att lämna La Ligajättarna för Premier Leagueklubben Tottenham Hotspur.

Barcelonas unge och lovande anfallare Munir El Haddadi sägs enligt rapporter vara beredd att lämna Camp Nou för att söka sig mer speltid och enligt engelska IB Times sägs han vänta på ett erbjudande från Premier Leaguelaget Tottenham Hotspur.

Munir skrev så sent som förra månaden på ett nytt kontrakt med La Ligajättarna, som binder honom till klubben tills 2019, med en utköpsklausul på 60 miljoner euro. Men då tränare Luis Enrique fortfarande sägs leta efter en backup till sina stjärnanfallare Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar, en affär han vill ha klar innan transferfönstret stänger, sägs Munir ha fattat hinten. Rapporter i Spanien säger att Barcelona skall ha satt sig ner med Munir för att informera honom om att han kan behöva komma att lämna klubben för att få speltid, men att de fortfarande har förtroende för honom på lång sikt och därför kan antingen skicka iväg honom på lån eller sälja honom med en köpoption i kontraktet.

Klubbar som är intresserade inkluderar Everton, Stoke, Valencia, Celta Vigo och Real Sociedad, då prissumman för anfallaren sägs ligga på enbart 15 miljoner euro, men rapporter säger att det kan bli England och Tottenham istället. Klubben skall ännu inte ha lagt ett formellt bud men de sägs överlägga en värvning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply