David Silva: Blir mitt sista kontrakt

David Silva Blir mitt sista kontrakt

Hintar om en flytt – kan bli sista säsongen

Manchester Citys stjärnspelare David Silva kan göra sina sista matcher i klubben. Enligt honom själv ska det vara på gång med en ny utmaning och nytt äventyr för karriären inom kort. Något som kan göra att mittfältaren lämnar efter den här säsongen.

Det är i en intervju med Sky Sports som stjärnan själv berättar om framtidsplanerna. Vad det gäller Silva så kom han ju till City från Valencia 2010, och har sedan dess etablerat sig som en av klubbens allra främsta spelare någonsin.

Men nu kan det vara nära ett slut på det. Enligt spelaren själv så söker han efter ett nytt äventyr.

Kan gå till rivalen

LÄS HÄR: Vad tjänar Rasmus Dahlin?

För den spanske mittfältaren, som nyligen skrev på ett nytt kontrakt som sträcker sig till sommaren 2020, kan nu göra sina sitt sista år för Manchester-laget. Samtidigt kan han vara på väg till en rival då Liverpool verkar vara intresserade, redan den här sommaren.

Frågan är ju då hur de ska klara av att göra det. Och det tror sig Daily Express ha svaret på. För enligt den nättidningen så ska The Reds nu vara intresserade av att värva David Silva. Dock har Merseyside-klubben redan värvat ganska rejält i sommar, och frågan är ju hur spanjoren hade passat in i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply