Luke Shaw vill ha nytt United-kontrakt

Luke Shaw vill ha nytt United-kontrakt

“Förtjänar nytt förtroende i Manchester United”

Det är fortsatt hett om Manchester United på transfermarknaden. Bland annat har det ju ryktats en hel del om Luke Shaws framtid, och om han kommer stanna eller inte. Någon försvararen dock tycker att han gör.

Transferfönstret är i full gång, och det gäller även för spelarna som redan är i klubbar och inte vill gå någonstans. Bland annat vill ju Manchester Uniteds försvarsspelare Luke Shaw spela till sig ett nytt kontrakt i klubben. Det är något han tidigare har sagt att han förtjänar. Och det är även något han fortsätter att tycka, nu inför den kommande säsongen.

LÄS HÄR: Friidrott på TV

Det har alltså gått ganska exakt tre år sedan som Luke Shaw skrev på för Manchester-laget, när han valde att lämna Southampton. Men trots att den nu 23-åriga ytterbacken sågs som ett framtida stornamn, så har hans karriär inte gått i den riktning han hoppats och trott på.

Men under tiden som Manchester United är på försäsongsturné i USA vill Shaw bevisa att han är värdig sin plats. Enligt Sky Sports vill 23-åringen, som bara gjort 22 PL-matcher på de två senaste säsongerna, så vill han nu visa tränaren Jose Mourinho att han är värdig att få en startplats i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply