Manchester United kan slå transferrekord

Manchester United kan slå transferrekord

Vill värva stjärnskottet – kan slå rekord

Det verkar inte som om Manchester United är på väg att slå av på farten vad det gäller värvandet av spelare. Istället kan de nu vara på väg att slå ett rekord på transfermarknaden.

Ja, världen kan alltså vara på väg att få se ännu ett rekord i transfervärlden. Efter att United värvat Paul Pogba från Juventus för ett par somrar sedan så var det ifjol dags för PSG att köpa Neymar för otroliga 2,2 miljarder kronor.

Det må inte handla om den typen av summor den här gången, en likt väl ett rekord. För när Manchester United nu uppges vilja lägga vantarna på 25-årige Harry Maguire så kan det komma att bli ett rekord för försvarare.

Backrekord att vänta?

SE OCKSÅ: TV tider friidrott

Vad det gäller Leicester-spelaren så fick han ett extra stort genombrott under VM, även om han redan gjort det bra i Premier League. Därför är 25-åringen nu extra het på marknaden. Bland annat ska därför United slå rekord när det tänker köpa Maguire för 80 miljoner pund. Men det är inte den enda Manchester-klubben som är intresserad.

Det senaste namnet som finns på önskelistan för Pep Guardiola är Harry Maguire Han ska nu finnas på radarn för spanjoren och det är ingen liten prislapp det pratas om i det här fallet heller. I alla fall inte i brittisk press. Enligt The Sun vill man nämligen köpa loss 25-åringen, och kan komma att göra det för otroliga 50 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply