bet365

Louis van Gaal avslöjar: ”Då slutar jag i Manchester United”

bet365

Då lämnar Louis van Gaal Manchester United

Louis van Gaal har fått ta emot kritiken för Manchester Uniteds bristande framgångar, trots att man placerar sig på en tredjeplats i Premier League. Nu avslöjar han vid vilket skede han hade lämnat klubben.

Varken David Moyes eller Louis van Gaal har levt upp till de förväntningar som ställts efter att Sir Alex Ferguson lämnade Manchester United år 2013. United placerar sig för närvarande på en tredjeplats i Premier League, men trots det är man inte nöjd med Van Gaals prestationer på Old Trafford, och enligt brittisk media förväntas holländaren lämna efter säsongen.

Kritiserats av spelarna

Tidigare i höstas riktade Wayne Rooney och Michael Carrick kritik mot 64-åringens träningsmetoder. Men att det skulle handla om bristande förtroende är än så länge orimligt, menar tränaren.

– Det viktigaste för mig är kemin mellan spelarna och tränarstaben. Så länge den finns där kommer jag att ge allt. Just nu känner jag att den gör det, säger Van Gaal enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Men om jag får minsta känslan av att den inte finns där? Då är jag den förste att sluta.

Tidigare har han tränat klubbar som bland annat Bayern München, Barcelona och Ajax. Enligt han själv vore det inte första gången som han lämnar sin tränarpost av samma anledning.

– Jag har redan bevisat i mina förra klubbar att jag fungerar så. Det är dessutom fantastiskt att när jag lämnar brukar folk säga: ”Åh, han var riktigt bra och bidrog med struktur”.

Kan ersättas med Guardiola

Tidigare har vi på Silly Season Sverige kunnat avslöja att Pep Guardiola vill till Manchester United efter säsongen då han förväntas lämna Bayern München. Men här lär man få konkurrera med rivalen Manchester City, som uppges förbereda ett bud på spanjoren till sommaren.

United tar emot West Ham hemma på Old Trafford under lördagseftermiddagen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365