bet365

Uppgifter: Southampton ger sig in i kampen om Sturridge

Uppgifter: Southampton ger sig in i kampen om Sturridge

Anfallaren får ingen speltid

Daniel Sturridge är inte det populära anfallsvalet för Jürgen Klopp i Liverpool och får se sig själv sitta på bänken, vilket har satt igång larmklockor hos flera stora klubbar, däribland Southampton, AC Milan och Stoke.

Liverpools profilerade anfallare Daniel Sturridge har under en lång tid nu fått se sig själv på sidlinjen istället för ute på planen. Förra säsongen präglades av skador för Sturridges del och han fick inte lov att spela särdeles mycket, då han ständigt var skadad, någonting som han ännu inte har lyckats ta igen och återhämta sig från. Dessutom har lagkamraten Roberto Firmino tagit ett kliv upp i utvecklingen och är tränare Jürgen Klopps föredragna val på anfallet istället för Sturridge. Enligt uppgifter till den engelska tidningen Express skall Klopp vara villig att låta den engelske anfallaren att lämna till vintern, för att kunna göra plats för nya värvningar.

Detta har satt igång larmklockor hos en del klubbar som är väldigt intresserade av vad som kommer att hända med anfallaren. Bland annat rapporteras Premier League-konkurrenterna Southampton vara mycket intresserade av att värva Sturridge. De sägs ha haft koll på anfallaren under en längre tid och skall vara beredda att erbjuda ett lån-erbjudande för anfallaren, med chansen att göra dealen till en permanent affär till sommaren, för runt 25 miljoner pund. Southamptons tränare Claude Puel söker en anfallspartner till Charlie Austin, då båda toppmännen lämnade i somras – Sadio Mane till Liverpool, Graziano Pelle till Kina.

Andra klubbar som är intresserade involverar italienska jättarna AC Milan och Stoke City, West Ham och Tottenham Hotspur.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365