AC Milan vill köpa Daniel Sturridge i januari

Liverpool-stjärnan vill bort från Anfield

Liverpools anfallsstjärna, Daniel Sturridge, har haft det tufft att slå sig in i startelvan den här säsongen. Nu rapporterar engelsk och italiensk media att engelsmannen kan vara på väg till Serie A.

Sedan Sadio Mané anslutit till klubben har han tillsammans med Roberto Firmino och Philippe Coutinho bildat ett starkt och målfarligt tre-mannaanfall. För Liverpools del har det inneburit positiva resultat då den senaste matchen i ligan slutade med en 6-1-vinst mot Watford samtidigt som laget gick upp i serieledning för första gången på över två år.

Men för Daniel Sturridges del har det inneburit mer tid på bänken, och nästan enbart inhopp då platsen i startelvan innehas av Mané. Det här har gjort att Sturridge, enligt uppgifter, öppnat för att lämna Liverpool.

Kan gå till Tottenham

Tidigare har det ryktats om Premier League-konkurrenten skulle vara intresserade av att använda Liverpool-anfallaren som extra konkurrens för Harry Kane. Men Daily Mirrors rykten slogs bort av Sturridges agent. Men nu har ytterligare en dörr öppnats för stjärnan.

Enligt italienska Tuttosport, vars uppgifter återberättas av engelska Sky Sports, är AC Milan intresserade av ett tillskott på anfallspositionen. Serie A-laget ser ut att tappa Carlos Bacca i januari vilket gör att de börjat leta efter en ersättare, och då ska Liverpools Daniel Sturridge vara högaktuell enligt italienska uppgifter.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply