Tottenham jagar Liverpools Daniel Sturridge

Lista: 5 klubbar som kan värva Daniel Sturridge i januari

Kan värva från ligarivalen

Tottenham letar efter nyförvärv i januari. Nu jagar klubben Liverpools anfallare Daniel Sturridge, enligt Daily Mirror.

Under den senaste tiden har det börjat ryktas om att Daniel Sturridge vill lämna Liverpool. Anfallaren sägs vara missnöjd med den speltid som han har erbjudits på Anfield, och därför talas det nu om att engelsmannen letar efter en ny klubb. En av de klubbarna som riktar blickarna mot anfallaren sägs vara TottenhamLondonklubben vill värva Sturridge i vinter, uppger Daily Mirror.

Tottenham påstås leta efter en ny anfallare för att öka konkurrensen för Harry Kane, klubbens givna förstaval på positionen. Där hävdas det att man ser Sturridge som ett perfekt alternativ. Dessutom hoppas klubbledningen på White Hart Lane att man kan ta till vara på att anfallaren helst vill flytta till London om han lämnar Liverpool.

Många rykten

Tottenham är dock inte den enda klubben som vill värva engelsmannen. Efter uppgifterna om att Sturridge vill lämna Liverpool så är spelaren en jagad man. Bland annat har det sagts att West Ham är intresserade av 27-åringen, och även Arsenal sägs fundera på att lägga ett bud på anfallaren.

Sturridge har spelat för Liverpool sedan januari 2013. Efter fyra år i klubben verkar det nu som att spelaren är på väg mot ett nytt äventyr.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply