Uppgifter: Pedro har bestämt sig – lämnar för Inter

Inter uppges vinna kampen om Barcelona-anfallaren

Italienska tabloiden Correre dello Sport slår nu fast att spanjoren Pedro Rodriguez, kommer att lämna Barcelona för spel med Inter.

Det har varit ett stort intresse för den lovande spanske landslagsmannen Pedro Rodriguez den här säsongen. Stjärnan har fastnat på avbytarbänken som påföljd av den osannolikt tunga konkurrensen om startplatserna, där trion Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez är självklara startmän.

Lämnar Barcelona för Inter

Stjärnan själv har öppnat för att lämna den spanska storklubben, med intresserade klubbar som Liverpool, Arsenal och Inter. Nu kommer uppgifter från italienska tabloiden Corriere dello Sport som slår fast vad som kommer att ske. Anfallaren har enligt uppgifterna redan bestämt sig för att lämna Barcelona – och nästa klubbadress blir Inter. Prislappen kommer att landa på 16,5 miljoner euro uppger tabloiden.

Fem ligamål den här säsongen

Den numera 27-årige anfallaren har hittills representerat Barcelona hela sin karriär och har i nuläget ett kontrakt som löper ut sommaren 2016. Den här säsongen har det blivit fem mål och fem framspelningar i ligaspelet för spanjoren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply