Inter intresserade av ny mittfältare

FC Internazionale är enligt italienska uppgifter på jakt efter ännu en rutinerad mittfältare.

Inter Milan har de senaste månaderna jagat flera rutinerade mittfältsess. Det har framför allt handlat om Manchester Citys ivorian Yaya Toure som enligt flera medier kan vara på väg in i den italienska klubben. Nu har det kommit fram uppgifter om att de är intresserade av ytterligare en rutinerad mittfältare, och den det handlar om är 28-årige Kevin Prince-Boateng.

Prince-Boateng lämnade för ett par år sedan AC Milan för att fortsätta sin karriär i Bundesliga och Schalke 04, men efter drygt ett och ett halvt år i den tyska klubben kan han enligt Sport Mediaset, som uppger att Inter ska vara intresserade av den offensive mittfältare, vara på väg tillbaka till Milano – dock alltså till hans före detta klubbs stora konkurrent Inter, eller FC Internazionale som de egentligen heter.

Inget nytt med spel i konkurrenter
Det här med att först spela i en klubb och sedan efter en sejour i en annan flytta till en av den klubbens största konkurrenter är faktiskt inget ovanligt för den bollskicklige ghananen, vars kontrakt med hans nuvarande klubb Schalke går ut 2017. Faktum är att han 2009 var utlånad till Borussia Dortmund, som är Schalkes stora antagonist och mötena mellan de två storklubbarna brukar vara riktigt heta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply