Uppgifter: Liverpool erbjuder Divock Origi nytt kontrakt

Uppgifter: Liverpool erbjuder Divock Origi nytt kontrakt

Origi stannar i Liverpool?

Anfallaren som tidigare fått väldigt sparsamt med speltid under Jurgen Klopp kan nu få ett nytt kontrakt. Detta efter att ha skjutit Liverpool till Champions League-final.

Divock Origi har inte haft någon plats under de senaste säsongerna i Liverpool. Anfallslinjen med Mané, Salah och Firmino har gjort att belgaren fått sitta på bänken och det har vid flera tillfällen pratats om en flytt från Anfield. Det är bland annat Besiktas som kopplats ihop med Origi tillsammans med rykten om en flytt till Borussia Dortmund skulle kunna bli av.

Tidigare i veckan ändrades dock nästan allt för Origi som fick chansen mot FC Barcelona när både Salah och Firmino var borta på grund av skador. Belgaren stod för två mål mot de spanska giganterna och var en stor anledning till att The Reds nu är i Champions League-final mot Tottenham.

Efter jättematchen skriver nu The Independent att Divock Origi kommer att bli erbjuden ett nytt kontrakt från Liverpools klubbledning. Anfallaren sitter på ett utgående avtal med klubben och nu vill man belöna den fina insatsen mot Barca med att erbjuda honom ett nytt kontrakt. Det återstår dock att se hur långt det nya kontraktet kommer att sträcka sig. Något som dock är klart är att Liverpool är väldigt glada att man inte släppte spelaren i vintras.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply