Origi närmare lämna Liverpool

Origi närmare lämna Liverpool

Liverpool-anfallaren på väg bort

Det ska vara nära en flytt för Liverpools anfallare Divock Origi. Den belgiske fotbollsspelaren ska inte ha någon garanterad plats i truppen, och väntas därför säljas.

Det har verkligen varit tufft för Origi att slå sig in i Liverpool, något han egentligen inte klarat ut, och blivit utlånad många gånger.

Nu verkar den slutgiltiga chansen för den förre stortalangen från Belgien vara över. Och anfallaren förväntas istället hamna i en annan klubb i januari.

Kan lämna – för över 200 miljoner kronor

SE ÄVEN: Liverpools spelarlöner

Det är belgaren Divock Origi. Anfallaren, som inte anses ha en plats i truppen länge enligt tränaren Jurgen Klopp. Därför väntas spelaren, som studsat på lån mellan Anfield och flera andra arenor de senaste åren, vara på väg bort. Det ska då vara Besiktas som är närmaste ett köp av anfallaren.

Det är Liverpool Echo som kommer med uppgifter om att Liverpool kommer att kräva över 20 miljoner pund för att sälja belgaren som inte lyckats ta en startplats i Klopps elva. Origi har inte lyckats vinna kampen mot Daniel Sturridge och nu ser han ut att behöva packa sina väskor för att flytta från Anfield.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply