Uppgifter: Ander Herrera ser ut att lämna Man United

Uppgifter: Ander Herrera ser ut att låna Man United

Herrera lämnar United i sommar?

Spanjoren vars kontrakt går ut i sommar ser ut att packa resväskorna för att lämna efter säsongen. Det skriver brittisk press.

Ander Herrera kommer med största sannolikhet att lämna Old Trafford efter att säsongen 2018/2019 är över. Spanjoren som anslöt från Athletic Club i juli 2014 har nu gjort fem säsonger i klubben och i Manchester United antar man att spelaren kommer att lämna för spel på annat håll till hösten.

Det är Paris som sägs vara destinationen för Herrera där Paris Saint-Germain ska ha erbjudit spelaren ett kontrakt över de kommande säsongerna. Det är dock oklart hur långt kontraktet med den franska huvudstadsklubben kommer att sträcka sig. Herrera sägs dock kräva 200.000 pund i veckan för att stanna i Manchester United, något som klubben inte ska vara beredda att betala. Något som ser ut att vara mer eller mindre klart är att Herrera inte kommer att representera The Red Devils under nästkommande säsongen.

Manchester United kommer tillsammans med Arsenal att sluta utanför de fyra första platserna i Premier League som ger spel i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply