United-yttern kan återvända till Aston Villa

Aston Villa ska enligt uppgifter vara väldigt intresserade av att värva en tidigare spelare i klubben som gjorde stor succé hos en konkurrent förra säsongen.

Ashley Young lämnade Aston Villa sommaren 2011 för Manchester United. Efter en form som varit lite upp och ner så gjorde tillslut den engelske yttern stor succé förra säsongen när han var en av Uniteds bästa spelare och en stor anledning till att klubben slutade fyra i Premier League. Nu uppger Daily Mail att Aston Villa ska vara villiga att försöka köpa tillbaka 30-åringen i sommarens transferfönster.

Endast ett år kvar på kontraktet

Ashley Youngs kontrakt med Manchester United går ut sommaren 2016 och än har inte några förhandlingar om ett nytt påbörjats. Det har såklart Aston Villa lagt märke till och vill därmed försöka värva tillbaka honom. Emmanuel Adebayor och Andros Townsend från Tottenham är spelarna Villa egentligen är ute efter, men det ser ut som den sistnämnda vill stanna i London och därför vill Aston Villa värva en annan ytter. Efter att klubben sålt Fabian Delph till Manchester City och Christian Benteke till Liverpool så finns det dessutom en del pengar att göra sig av med.

Om United dock skulle förlänga med Ashley Young skulle det antagligen bli otroligt svårt för Aston Villa att värva tillbaka yttermittfältaren. 30-åringen var som sagt en av klubbens bästa spelare förra säsongen och om han skulle förlänga kontraktet med United skulle han antagligen inte lämna på ett tag. Frågan är dock hur mycket speltid han kommer få nästa säsong med tanke på värvningen av Memphis Depay. Vad som händer med Ashley Young i sommar återstår dock att se.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply