Paris Saint-Germain intresserade av Philippe Coutinho

Paris Saint-Germain intresserade av Philippe Coutinho

Skall ha fått ett första bud nekat

Liverpools stjärnmittfältare Philippe Coutinho är av stort intresse för de franska mästarna Paris Saint-Germain och Barcelona, men de båda klubbarna kommer behöva hosta upp mycket pengar för den brasilianske playmakern.

En av Liverpools absoluta toppspelare är Philippe Coutinho som med sin spelstil har väckt intresset hos några av Europas toppklubbar, däribland de franska mästarna Paris Saint-Germain och de spanska mästarna Barcelona. Brasilianarens playmakerstil är eftertraktad och välbehövd i alla lag och kön är lång för att få mittfältarens underskrift. Marca rapporterar nu att Liverpool har nekat ett första bud från Paris Saint-Germain på dryga 23 miljoner pund för Coutinho. PSG är väldigt intresserade av att få addera Coutinho till deras trupp, då de dessutom redan har fem stycken spelare av mittfältarens nationalitet, Brasilien. Men även Barcelona är benägna att göra en ansträngning för att få in den lovande playmakern. Neymar, som även han är landslagsman och lagkamrat med Coutinho, har tidigare uttalat sig om att han skulle kunna tänka sig att spela bredvid honom.

– Jag kan föreställa mig själv bredvid Coutinho för han är en fantastisk spelare och hans stil passar till Barcelona, sade Neymar 2015 enligt Marca.

Liverpoolstjärnan har sedan tidigare uttryckt sin önskan om att få spela i Champions League, något som nuvarande klubben Liverpool inte kan erbjuda honom, vilket kan komma att göra Jürgen Klopps jobb att behålla stjärnan svårt. Den tyske tränaren har ambitioner att förbättra truppen men frågan är om det räcker med ett löfte för att avhålla Coutinho från att gå till någon av Europas största klubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply