Uppgifter: Antoine Griezmann förlänger med Atletico Madrid

Uppgifter: Antoine Griezmann förlänger med Atletico Madrid
bet365

Enligt rapporter från Frankrike

Enligt den franska tidningen L’Equipe så skall sagan om huruvida anfallsstjärnan Antoine Griezmann stannar i Atletico Madrid en säsong till eller inte vara över, då 25åringen nu sägs ha förlängt sitt kontrakt till 2021.

Antoine Griezmann har länge varit omgärdad av rykten om huruvida han kommer att stanna i Atletico Madrid eller inte. Efter en säsong som har tagit en berg- och dalbana liknande karaktär, då Atletico var så nära på serieseger i La Liga innan de snopet halkade ner och slutade på en tredjeplats i ligan. Det var samma med Champions League, där de jämt och ständigt lottades mot det svåraste motståndet men tog sig igenom möten med lag som Benfica, PSV, Barcelona och Bayern München för att tillsist stå öga mot öga med stadsrivalerna Real Madrid. Det var en kittlande final som efter 90 minuter och förlängning till sist fick avgöras på straffar och Atletico stod som förlorare. Antoine Griezmann var en av huvudpersonerna under kvällen då det var han som stod för den missade straffen i andra halvlek som hade kunnat utjämna resultatet tidigare.

Trots detta är han en väldigt uppskattad spelare i det spanska storlaget och både klubben och supportrarna vill se anfallaren stanna. Han har kopplats ihop med många storlag som Manchester United, Chelsea och Paris Saint-Germain men nu skriver den franska tidningen L’Equipe att Griezmann har skrivit på en kontraktsförlängning efter flera dagar av förhandlingar. Det nya kontraktet sägs gälla till 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply