Officiellt: Högerbacken klar för ”The Potters”

Glen Johnson lämnar Liverpool för spel i Stoke

Efter en längre tid fylld av många om och men kring Glen Johnsons framtid står det idag klart att han lämnar Liverpool för spel i Stoke till nästa säsong.

Tidigare i eftermiddags gick Stoke City ut med att man genomfört sin sjätte värvning för sommaren då det vid uttalandet stod klart att 30-årige Glen Johnson ansluter till klubben som bosman, redan nästa vecka.

Skriver på ett tvåårskontrakt

Johnson – vars kontrakt med Liverpool gick ut i våras – skrev under dagen på ett tvåårskontrakt med klubben, där alternativet att skriva på för ytterligare ett år efter att de två första avslutats, finns inkluderat.

Tränare Hughes nöjd med värvningen

30-åringen som under våren ryktades vara på väg utomlands, kommer alltså inte lämna England heller denna gång. Något Stokes tränare, Mark Hughes, verkar glädjas över, då han på stokecityfc.com yttrar sig om vilken viktig värvning Johnson är för klubben.

”Glen kommer bli en fantastisk förstärkning till vår trupp. Han är en talangfull och högst rutinerad försvarare som inte bara är bra på att förhindra mål utan också på att göra dem – vilket vi upptäckte förra säsongen då han sköt det avgörande målet mot oss på Anfield – och efter att ha pratat med honom står det klart för mig hur mycket han ser fram emot att representera Stoke till hösten.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365