JUST NU: Klubbarna är överens om Sterling

Liverpool och Manchester City är nu överens om Sterling

Raheem Sterling kommer inom kort att bli Manchester City-spelare efter att de bägge klubbarna enligt uppgifter på söndagskvällen har kommit överens om villkoren för en övergång.

Nu verkar det som att det här transferfönstrets största följetong närmar sig sitt slut. Enligt Sky Sports har nu Liverpool accepterat ett bud från Manchester City på talangen Raheem Sterling, som ska ligga på hisnande £49m (ca 640 milj sek). Det betyder att Manuel Pellegrini äntligen har får den engelske landslagsmannen efter att ha jagat honom ända sedan transferfönstret öppnat.

Lämnades utanför försäsongsturnén

Något som fick misstankarna att en övergång verkligen var på gång att späs på var när Liverpools idag trupp idag reste mot Asien för försäsongsturnén. Då fanns inte Sterling med på planet och efter att de senaste dagarna inte heller tränat med laget på grund av ”sjukdom”, verkade det som att det bara fanns två utvägar för 20-åringen. Den ena var att City var tvungna att möta Liverpools värdering av spelaren, den andra att tvingas spela med reservlaget.

Personliga villkoren som återstår

Det enda som återstår innan han kan titulera sig Manchester City-spelare är, att komma överens om de personliga villkoren något som inte bör bli några större bekymmer för The Citizens, och att klara av den sedvanliga läkarundersökningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply