LISTA: Premier Leagues bästa värvningar såhär långt (12 juli)

10 bästa värvningarna i Premier League så här långt

Vilka är de bästa värvningarna och nyförvärven i Premier League så här långt under sommarens transferfönster 2015? Nu när transferfönstret är i full gång och flera spelare har presenterats är det dags att ta en tipp på de tio bästa övergångarna i Premier League som blivit offentliga. Alla har olika uppfattningar om vad en bra affär innebär men vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en topp 10-lista med de bästa värvningarna i Premier League såhär långt.

Det är fortfarande en hel del tid kvar på fönstret men de spelare som finns med på listan är de som är hundra procent klara för en övergång. Detta är de 10 bästa affärerna enligt oss.

10 bästa nyförvärven och övergångar i Premier League till och med 12 juli 2015

Tidigare har vi gjort listor om bland annat de fem spelarna som tacklade mest i Premier League 2014/2015de 10 dyraste afrikanska fotbollsspelarna någonsin och de tio största vinstmarginalerna vid spelarförsäljningar. Listor som ni gärna får ta en titt på efter det att vi gått igenom de tio bästa nyförvärven såhär långt i Premier League.

10) Sylvain Distin – AFC Bournemouth – Fri transfer

Inte många hade föreslagit denna övergången men vi tycker att det är ett smart drag av den nyuppflyttade klubben.

Den kommande säsongen kommer vara den första någonsin i Premier League och tränaren Eddie Howe har snabbt gjort klart med en spelare för att få in rutin från den engelska högstaligan i laget. Distin har tidigare spelat i Manchester CityPortsmouth och Everton och 37-åringens rutin och erfarenhet kommer att vara guld värd när säsongen drar igång.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply