Manchester City vill värva från toppkonkurrenter

Under onsdagsmorgonen kom uppgifter från brittisk media om att Manchester City nu vill köpa loss två spelare från två konkurrenter i Premier League.

För ett par dagar sedan sa Manuel Pellegrini att han ville värva ”som Real Madrid och Barcelona”. Idag skriver Daily Mail att man är ute efter att värva både Jordan Henderson från Liverpool och Jack Wilshere från Arsenal för att förstärka laget till nästa säsong. Båda spelarna har inte en helt problemfri situation i sin klubb vilket har gjort att en flytt inte sägs vara helt bortom synhåll.

Det är fortfarande oklart hur mycket Eastlands-klubben kommer att vilja betala för att locka till sig duon men enligt din brittiska tidningen kommer man att vilja spendera en hel del i sommar. Varken ledningen eller Pellegrini är nöjda med spelarna man har i truppen idag och klubben har nu valt att se sig omkring efter potentiella nyförvärv.

Jordan Hendersons kontrakt går ut efter nästa säsong vilket gör att Manchester-klubben har ett bra utgångsläge i förhandlingarna med Liverpool. Spelaren värderas till 23 miljoner euro vilket är en summa City troligen inte kommer att vilja betala.

Jack Wilsheres kontrakt sträcker sig till och med 30 juni 2018 och sägs även han kunna komma att kosta omkring 15-20 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365