Italiensk klubb vill värva från Liverpool

Enligt Sky Sports vill Inter värva Liverpool-anfallaren Fabio Borini i sommarens transferfönster.

Fabio Borini spenderade den förra säsongen på lån i Sunderland, men i sommar blev det ingen ny övergång för italienaren och han fick därför stanna i Liverpool. Han har ganska ofta funnits med på bänken, men det har sällan blivit ett inhopp. Det har heller inte hjälpt att han dragit på sig röda kort.

Nu ska dock den italienska klubben Inter vara intresserade av att värva anfallaren i sommar. Inter var intresserade av Borini redan i januari men då valde man att låna Lukas Podolski istället, vilket verkligen inte har blivit ett succélån. Det Inter vill göra efter säsongen är alltså att låta tysken återvända till Arsenal och istället köpa Fabio Borini.

Enligt Sky Sports bör det inte vara så svårt för italienarna att ro den här värvningen i hamn. Inter och Liverpool ska nämligen ha en väldigt bra relation med varandra efter övergången av Philippe Coutinho 2013.

Borinis kontrakt med Liverpool går ut 2017 vilket betyder att den engelska klubben kanske kan vara villiga att släppa honom för att få ut pengar för italienaren. Enligt Transfermarkt är Fabio Borini värd omkring sex miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply