Liverpool vill avsluta Mario Balotellis kontrakt

Liverpool vill avsluta Mario Balotellis kontrakt

Om de inte lyckas sälja anfallaren först

Liverpool är inte intresserade av att använda sig av deras italienske striker Mario Balotelli och hans finns inte med i Jürgen Klopps planer vilket innebär att om de inte hittar en passande klubb vill de avsluta anfallarens kontrakt.

Den italienske anfallaren Mario Balotelli är tillbaka på Merseyside i Liverpool efter att han har varit utlånad till AC Milan. Han har uppfört sig professionellt under försäsongsträningen men detta innebär inte att han är en del av Jürgen Klopps framtida planer för laget. Klopp som nyligen skrev på en kontraktsförlängning med Liverpool är inget jättestort fan av den italienske anfallaren.

Några klubbar har visat intresse för den 25årige anfallaren men enligt Daily Star så kan Liverpool komma att gå så långt att de avslutar strikerns kontrakt om de inte hittar en passade klubb som vill värva honom. Det var Brendan Rodgers som värvade in Balotelli 2014 för 16 miljoner pund som en ersättare för Luis Suarez som gick till Barcelona, men italienaren har inte lyckats med att göra något större intryck på Anfield.

Hittills har det blivit ett mål i Premier League och fyra i alla tävlingar, sedan skickades anfallaren tillbaka till Milan förra sommaren på en utlåning. Fenerbahce ryktas vara intresserade av Balotelli men spelaren själv skall inte vara intresserad av att gå till de turkiska jättarna. Andra Serie A-klubbar som Sampdoria och Crotone har visat sitt intresse men det återstår att se huruvida de kommer att följa upp intresset med något form av konkret bud.

Tidningen skriver att Liverpool antingen kommer att låna ut Balotelli igen eller se om de kan komma till en överenskommelse med spelaren om att avsluta hans kontrakt, som har 12 månader kvar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply