bet365

Liverpool redo att svepa in med värvning av Oxlade-Chamberlain

bet365

Liverpool redo att svepa in med värvning av Oxlade-Chamberlain

Chelsea också intresserade

Arsenal rapporteras vara redo att sälja Alex Oxlade-Chamberlain och det ser ut att bli en kamp mellan Chelsea och Liverpool, med de sistnämnda som är redo att svepa in och stjäla mittfältaren från Londonklubben.

Arsenal ser ut att bli upptagna under sommarens sista dagar av transferfönstret, som stänger på torsdag. De rapporteras sälja av ett visst antal spelare, samtidigt som de sägs vara intresserade av Real Madrids stjärnanfallare Marco Asensio.

En av spelarna som de ryktas vara redo att sälja är Alex Oxlade-Chamberlain. Den 24-årige mittfältaren, som har varit i klubben sedan 2011 då han kom från Southampton, sitter på ett kontrakt som går ut nästa sommar, och vägrar skriva under en kontraktsförlängning värd 180 000 pund i veckan. Det har fått Arsenal att inse att det är mer värt att sälja mittfältaren, med rivalerna Liverpool och Chelsea som är ute efter högermittfältaren.

Chelsea har länge kopplats ihop med en flytt för Oxlade-Chamberlain, men enligt rapporter från Mirror Sport är Liverpool nu beredda att utmana förra årets ligamästare om den engelske mittfältaren. Arsenal sägs vilja ha minst 35 miljoner pund för att mittfältaren skall säljas.

Arsenal och Liverpool möts på söndagseftermiddagen och dessa transfernyheter kan innebära att Oxlade-Chamberlain får se sig själv sitta på bänken för detta möte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365