Uppgifter: Arsenal jagar Real Madrids Marco Asensio

Uppgifter Arsenal jagar Real Madrids Marco Asensio

Londonklubben vill åt stjärnan

Real Madrids unge och extremt lovande anfallstalang Marco Asensio har imponerat stort i laget, något som har gett ringar på vattnet och intresserat bland annat Arsenal, som nu ryktas redo att slå till på stjärnan.

På torsdag stänger transferfönstret för sommaren och det är nu dags för de sista affärerna för sommaren att ske. Många spelare har sålts och köpts under sommarmånaderna, men än har alla klubbar inte fått det dem vill ha. Arsenal har varit aktiva under sommarens fönster och har värvat in Sead Kolasinac och Alexandre Lacazette, men rapporteras fortfarande inte vara helt nöjda.

Enligt uppgifter till engelska Express sägs Arsenal vara mycket intresserade av Real Madrids unge stjärnanfallare Marco Asensio. Den blott 21-årige vänsteryttern har gjort sig ett namn på den europeiska fotbollsscenen, bland annat efter sina förträffliga mål mot FC Barcelona i den spanska supercupen. För närvarande ligger Asensios utköpsklausul på 75 miljoner pund.

Real sägs vara väldigt benägna om att behålla den extremt lovande anfallaren, och enligt uppgifter till Metro vill de höja Asensios utköpsklausul till hisnande 310 miljoner pund. Men Asensio själv sägs vara väldigt intresserad av speltid, något som han inte tror att han kommer få nog av om han stannar på Bernabeu.

Asensio skall redan ha avböjt en flytt till Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply