Uppgifter: Oxlade-Chamberlain väljer spel i Chelsea

Uppgifter- Oxlade-Chamberlain väljer spel i Chelsea

Chelsea närmar sig Arsenal-stjärnan

Enligt flera engelska tidningar har Oxlade Chamberlain bestämt sig för en flytt till Chelsea. Detta samtidigt som Arsenal vill behålla spelaren.

Alex Oxlade-Chamberlain är på väg att blir Chelsea-spelare innan transferfönstret. Detta om man tror på vad de engelska tidningarna kommer med för uppgifter på fredagsmorgonen. Bland annat skriver Daily Mirror att spelaren har bestämt sig för att han vill lämna för spel i sydvästra London och att det krävs att de båda klubbarna kommer överens. Arsenal ska dock inte vara speciellt sugna på att sälja spelaren och tackat nej till 30 miljoner pund för spelaren som endast har ett år kvar på sitt kontrakt.

Spelaren själv ska inte vara speciellt intresserad av att fortsätta spela sin fotboll på Emirates Stadium den kommande säsongen, något han ska ha sagt till Arsene Wenger samtidigt som 24-åringen ska ha tackat nej till två kontraktsförslag från den rödvita klubbledningen.

Det är dock inte bara Oxlade-Chamberlain som sitter i denna situation. Även Alexis Sánchez sägs vilja lämna Arsenal under sommaren för spel i Manchester City i en affär som kan komma att kostar 70 miljoner pund.

Även Mesuts kontrakt går ut nästa sommar och Arsenal har inte kommit överens med spelaren om någon ny överenskommelse. Trots detta har Arsene Wenger gått ut och sagt att man inte vill sälja någon av spelaren.

Uppgifter- Oxlade-Chamberlain väljer spel i Chelsea

Everton vill värva anfallare från Arsenal

Tidigare under sommaren talades det om att Everton var intresserade Olivier Giroud. I slutändan misslyckades Merseysideklubben med att plocka in fransmannen. Nu riktar de mörkblå sina blickar mot en annan Arsenalforward. Everton jagar Danny Welbeck, rapporterar Daily Mirror.

Trots att Everton har värvat in två anfallare under sommaren (Wayne Rooney och Sandro Ramírez) är klubben sugen på att plocka in en tredje spelare på positionen. Allt för att fylla luckan efter Romelu Lukaku, som numera tillhör Manchester United. I den processen har klubbledningen på Goodison Park börjat arbeta för att locka Welbeck till föreningen.

Samtidigt uppges det att Welbeck själv är positivt inställd till en Everton-flytt. 26-åringen är en stor beundrare av Ronald Koeman, lagets tränare. Dessutom skulle anfallaren gärna återförenas med Rooney, som han spelade tillsammans med under sin tid i Manchester United.3

Uppgifter- Oxlade-Chamberlain väljer spel i Chelsea

Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365