bet365

Liverpool och United i dragkamp om Fekir

Liverpool och United i dragkamp om Fekir

Många klubbar ute efter Fekir

Lyon-spelaren Nabil Fekir är het ute på den europeiska kontinenten. Många klubb vill värva honom, och bland annat väntas det bli en engelsk dragkamp.

Den offensiva mittfältaren Nabil Fekir gjorde det bra under förra säsongen i franska Ligue 1 och väntas nu hamna i en annan klubb. Men frågan är dock var 24-åringen kommer att gå.

För det handlar nämligen om att flera klubbar är intresserade av spelaren. Sedan tidigare har Liverpool varit intresserade. Men det är inte den enda klubben. För samtidigt pratas det om att Manchester United ännu en gång ska vara intresserade av spelaren. Det väntas därför bli ett jämt race mellan Liverpool och Manchester-laget. Eller kanske fler klubbar?

Kan hamna i Spanien

SE OCKSÅ: Det tjänar Rasmus Dahlin

Enligt brittisk press är nu Fekir alltså nära att lämna Lyon, men det är inte Liverpool som det pratas om. Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Real Madrid har gett sig in i kampen om spelaren. Redan under Zinedine Zidanes tid i klubben ville marängerna hämta in spelaren men så blev inte fallet. Nu vill den spanska huvudstadsklubben försöka på nytt med att värva Fekir och en prislapp sägs ligga på runt 70 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365