Officiellt: Jack Wilshere lämnar Arsenal för West Ham United

Officiellt: Jack Wilshere lämnar Arsenal för West Ham United

Wilshere skriver på för West Ham

Spelaren som varit i Arsenal under 17 säsonger lämnar för spel hos lokalkonkurrenterna West Ham United. det bekräftar den engelska huvudstadsklubben på sin officiella hemsida.

Det har pratats en hel del av Jack Wilsheres framtid under de senaste månaderna. Spelaren har gjort en bra insats sen han kom tillbaka till Arsenal från lån men det har inte gått lika lätt komma överens om ett nytt kontrakt. Det har varit upp och ner angående spelarens framtid i klubben men tillslut stod det klart att Wilshere har gjort sin sista match som Gunner. Det var länge prat om vilken klubb det skulle komma att bli för den engelske landslagsmannen och nu står det klart att det istället blir spel hos West Ham United.

’Hammers’ bekräftar nämligen att Jack Wilshere skrivit på ett treårskontrakt med klubben och att han ansluter till klubbens försäsong när det hela drar igång. Wilshere befinner sig för närvarande i Ryssland där han är uttagen i Englands VM-trupp och under onsdagen spelar man semifinal mot Kroatien i en kamp om plats i finalen.

West Ham har under sommaren hämtat in flertalet värvningar för att förstärka truppen. Detta då man bland annat har Manuel Lanzini långskadad.

Tidigare har även bland annat Juventus visat intresse för att värva engelsmannen.1

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply