bet365

Officiellt: Riyad Mahrez skriver på för Manchester City

Officiellt: Riyad Mahrez skriver på för Manchester City

City värvar tillslut Mahrez

Spelaren som ryktats vara på väg till Etihad Stadium under det senaste året har tillslut skrivit på ett kontrakt med sin nya klubb.

Ända sedan Leicester City gick ch vann Leicester City har flera av lagets spelare varit jagade. Det är framför allt Jamie Vardy och Riyad Mahrez som det har pratats om när det kommer till en flytt och nu har den sistnämnda lämnat för att skriva på för Manchester City. Sent på tisdagskvällen bekräftar Etihad-klubben att man är överens om en övergång för spelaren som kommer att bära nummer 26 på ryggen.

Den 27-årige stjärnan har skrivit på ett femårskontrakt med sin nya klubb och kommer att bära tröjnummer 26. Enligt uppgifter i brittisk press betalar City 67 miljoner euro för den algeriske landslagsmannen.

– Att följa City på avstånd har varit ett nöje. Pep gillar att spela anfallsfotboll och det passar mig perfekt. Jag tror vi kan ha några framgångsrika år framför oss och jag tror att mitt spel kan utvecklas under Pep.

Tidigare har även klubbar som AS RomaLiverpool och Atlético Madrid kopplats ihop med en värvning av Riyad Mahrez. Under det senaste halvåret är det dock Manchester City som det pratats mest om. Speciellt under vinterfönstret då en flytt såg ut att vara väldigt nära.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply