bet365

Klopp: ”Mourinho är trevlig – så länge du inte är domare”

Klopp: ”Mourinho är trevlig – så länge du inte är domare”

”The Special One” har inte varit sams med de engelska domarteamen i år. Något som har skapat flera rubriksfärska uttalanden. Medans flera fotbollsfans riktar kritik mot portugisen, så har självaste Jurgen Klopp andra tankar.

Som så många redan vet så möts Chelsea och Liverpool på Stamford Bridge imorgon. Den tidiga lördagsmatchen kommer ha en enorm prestige i sig. Chelsea har inlett säsongen så dåligt, att något annat än seger blir en allt mer ökande press. Liverpool i sin tur har genomgått en tränarförändring och spelarna gör därmed allt för att visa upp sig. En intressant drabbning med andra ord.

Medan media har pekat ut underprestationer hos Chelsea-spelarna, så har Mourinho valt en annan väg. Den portugisiske stjärntränaren bortförklarar allt som oftast förlusterna med dåliga domarinsatser. Flera personer har tröttnat på mediatrycket som skapas. Istället för att fokusera på det positiva så har Mourinho helt och hållet satt ännu mer negativ press på Chelsea.

Jurgen Klopp vill i sin tur fortsätta på vinnarspåret efter triumfen mot Bournemouth i Ligacupen. Tysken fokuserar främst på matchen men skickar några vänliga och humoristiska ord:

”Jag har full respekt för hans(Mourinhos) arbete. Om du inte är domare eller journalist, så kan han vara en trevlig man”, skämtade Klopp under fredagens presskonferens.

Han fortsatte med orden: ”När jag var i Tyskland så skickade jag och Mourinho meddelanden till varandra. Jag har respekt för hans arbete. Han är en trevlig kille”

I övrigt så påpekade tysken att han främst fokuserar på att förbättra tabelläget.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply