Kevin Grosskreutz kan återförenas med Jurgen Klopp

Ryktas om ytterligare en flytt för den tyske landsmannen

Kevin Grosskreutz kan redan vara på väg bort från Galatasaray, trots att han inte fått lov att spela en enda minut ännu, och den nya destinationen kan heta Anfield, Liverpool och gamle tränaren Jurgen Klopp.

Kevin Grosskreutz gick i somras till den turkiska storklubben Galatasaray, för en summa av ungefär 6,6 miljoner euro. Trots detta har han ännu inte fått spela en enda minut i Turkiet då han på grund av dokumentstrul är tillåten att spela officiellt först i januari.

Nu rapporterar den turkiska sidan Tavkim att det är mycket möjligt att Kevin Grosskreutz kan komma att byta klubb, till Liverpool och hans gamle tränare Jurgen Klopp, som han spelade under i Dortmund. 27-åringen har enligt rapporter redan sagt ja till ett tre års kontrakt som ser honom flytta från sin nuvarande klubb Galatasaray till Liverpool, utan att ha kommit att spela en enda minut i Turkiet. Dock skall denna överenskommelse bara vara med Liverpool och ingen uppgörelse har kommit till med Galatasaray ännu. Takvim rapporterar vidare att flytten kommer att annonseras inom 10 dagar, att prislappen kommer ligga på runt 2,5 miljoner pund och ser ut som att det kommer bli Jurgen Klopps första värvning i januarifönstret.

Kevin Grosskreutz var en favorit hos Klopp i Dortmund, även om spelaren senare hade en dokumenterad dispyt med nuvarande Dortmund bossen Thomas Tuchel vilket resulterade i flytten till Turkiet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply