Liverpool jagar Chelsea talangen Ola Aina

bet365

Merseyside klubben intresserade av den unge talangen

Chelseas unga talang Ola Aina har dragit till sig intresse från flera storklubbar, den senaste att ansluta sig är Liverpool som har visat uppmärksamhet för den 19 årige försvararen.

Ola Aina, Chelseas unga talangfulle försvarare, har börjat dra intresse till sig från flera stora klubbar ute i Europa. Aina skrev på för Chelsea som en U11 spelare och inledde sitt spel på högeryttern med ett öga för mål innan han blev flyttad bakåt och etablerade sig själv som en rörlig ytterback med potential att spela även som mittback. Han har även varit aktiv i u-landslaget och bröt sig in Englands U21 trupp den här säsongen. Chelseas tränare Jose Mourinho har uppmärksammat hans kvalitéer och han var inkluderad i truppen för försäsongsturnén.

Liverpool är den senaste i raden att visa sitt intresse för ynglingen, då italienska Napoli och tyska Borussia Dortmund redan sedan tidigare visat sig vara intresserade, enligt The Daily Mirror. Napoli – som redan har en annan ung Chelsea spelare på lån, Nathaniel Chalobah – har uppehållit sitt intresse trots att de i somras fick ett lånbud för Aina nekat. Och intresset ökar bara då 19 åringens kontrakt med Chelsea går ut i slutet av säsongen. Från och med nästa månad kan Napoli och Dortmund öppna för samtal med Aina om att skriva under ett för-kontrakt inför en eventuell flytt till sommaren.

Aina har spelat för Chelsea på försäsongen efter att ha imponerat deras framgångsrika akademi men han har ännu inte gjort sin a-lags debut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply