Manchester United intresserade av Fulhams talang Moussa Dembele

bet365

De visar intresse för den 19 årige forwarden

Manchester United är med i jakten efter en underskrift från Fulhams 19 årige Moussa Dembele, tillsammans med Tottenham Hotspur.

Moussa Dembele, som spelar för Fulham, är på radarn hos flera storklubbar men de oftast nämnda är Manchester United och Tottenham Hotspur. Båda klubbarna sägs vara riktigt intresserade, enligt Evening Standard. Dembele är riktigt het och har redan gjort nio mål i alla tävlingar för Fulham den här säsongen. Representanter från båda klubbarna ska ha kollat upp på tillgängligheten av den 19 årige fransmannen, som även har ett erbjudande från Fulham, ett kontrakt på fyra och ett halvt år.

United ska ha följt Dembele sedan förra sommaren och deras scouter har varit imponerade av hans senaste form, medans det ska ha kommit fram förra månaden att Spurs höll ett nära öga på situationen. Paul Mitchell, som är Tottenhams överhuvud gällande värvningar och analyser, håller spelaren högt och även huvudtränaren Mauricio Pochettino är en beundrare. Både United och Spurs vill gärna se till att stärka sina offensiva krafter i januaris transferfönster.

Dembele – som inte har någon relation till Tottenhams mittfältare med samma namn – har även fått erbjudanden från utlandet och sägs överlägga sin nästa flytt noggrant. Den franske U20 spelarens nuvarande kontrakt går ut i slutet av säsongen, vilket gör honom väldigt attraktiv för utländska klubbar. Men Dembeles ålder betyder att Fulham skulle få kompensation om han lämnade till sommaren, en summa som skulle vara extremt mycket lägre för klubbar utanför England än för klubbar som spelar i samma land, på grund av reglementen med FIFA och den engelska ligan.

Feyenoord, Borussia Dortmund och Monaco har också visat intresse för Dembele, även om en flytt i januari skulle vara ganska otrolig, då de måste betala en transfersumma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply