Joe Allen kan lämna Liverpool för Watford

bet365
Joe Allen kan lämna Liverpool för Watford

Watford vill värva Joe Allen

Enligt brittisk media har Watford erbjudit Liverpool-spelaren Joe Allen ett kontrakt som skulle komma att börja gälla i sommar.

Denna säsong har det inte blivit riktigt som Joe Allen tänkt sig. Det har endast blivit tre starter och åtta inhopp under pågående säsong och nu kan spelaren komma att lämna Anfield.

Det är tidningen The Times som kommer med uppgifterna om att Joe Allen kan göra sin sista säsong i Reds och att Swansea City nu vill värva spelaren för att försöka få spelaren tillbaka i form. Allens kontrakt går ut sommaren 2017 och det återstår att se om Jürgen Klopp vill släppa spelaren.

Joe Allen kom till Merseyside-klubben 2012 från just Swansea och fick spela många matcher under de första två säsongerna men har fått sitta på bänken i majoriteten av matcherna detta spelår.

Liverpool vill värva målvakt från Arsenal

Liverpool är på jakt efter en ny målvakt, då många inom klubben anser att Simon Mignolet inte riktigt håller måttet. Det har tidigare spekulerats om att Marc-André ter Stegen kan gå till Liverpool i sommar. Dessutom har det hävdats att Liverpool jagar Gianluigi Donnarumma. Nu verkar det som att den engelska klubben har börjat kolla upp möjligheten att värva ännu en målvakt.

Den målvakten det handlar om den här gången är polske Wojciech Szczesny. Målvakten spelar för närvarande i italienska Roma, men tillhör Arsenal. Om Roma skulle välja att inte värvaSzczesny på permanent basis är Liverpool beredda på att värva målvakten från sin Premier League-kollega, uppger Daily Mirror

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply