bet365

Darwin Nunez gör storsuccé – Kanske den nya Zlatan!

Uppgifter: Liverpool vill värva André

Liverpools sista match före VM var en jämn match, men Darwin Nunez stod upp och gjorde segermålet.

”Han var väldigt bra i dag”, säger tränaren Jürgen Klopp.

När VM-uppehållet närmar sig ser Liverpool bra ut med tre nya poäng i handen. De gör framsteg mot att komma ikapp sina rivaler i toppen av tabellen. Den senaste tiden har miljardärsvärvningen Darwin Nunez stulit rubriker från anfallskollegan Mohamed Salah. Så sent som i fredags slog han till två gånger.

Sinnessjuk start på matchen

I inledningen gav Roberto Firmino Liverpool ledningen, men Che Adams kvitterade snabbt till 1-1. Nunez gjorde sedan 2-1 efter en assist av Harvey Elliott och slutligen 3-1 efter en assist av Andy Robertson. Nunez prestation är ett gott omen för Uruguay när de förbereder sig för att inleda VM 2022 i Qatar nästa söndag.

”Första halvlek var jättebra. Vi gjorde allt som Southampton inte ville att vi skulle göra. Vi använde Darwins och Mo’s snabbhet och Darwin försvarade längs sin vänsterkant. Offensivt var han väldigt bra.” säger tränaren Jürgen Klopp efter vinsten.

Jürgen Klopp på läktaren istället för fotbollsplanen

Klopp tvingades se matchen från läktaren på grund av en avstängning.

”Det var första gången för mig och det var inte direkt någon favoritposition. Jag fick reda på det i går (fredags) efter träningen och det var inte kul.” säger han.

Liverpools sista match före VM var en jämn match, men Darwin Nunez stod upp och gjorde segermålet. Detta bådar gott för Uruguay när de förbereder sig för att inleda VM 2022 i Qatar nästa söndag. Tränaren Jürgen Klopp berömde Nunez prestation och sa att han presterade på en toppnivå idag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply