Cristiano Ronaldo visar noll respekt

Christiano Ronaldo Visar Noll Respekt

Cristiano Ronaldo visar inte någon respekt? Manchester United vann över sina motståndare genom ett sent mål av 18-årige Alejandro Garnacho, men detta överskuggades snart av en intervju som Cristiano Ronaldo gav till Pierce Morgan där han tog åt sig äran från tränare Ten Hag.

Nu när detta har hänt, vad kommer det att bli av Ronaldo? Dessutom klarade sig Manchester City sämre än väntat hemma mot Brentford, vilket gav Arsenal möjlighet att gå före dem i tabellen i och med deras seger mot Wolves.

I ett nyligen genomfört samtal med Piers Morgan öppnar Cristiano Ronaldo upp för sina känslor av svek från Manchester United.

”Jag har ingen respekt för honom (Erik ten Hag) eftersom att han inte visar mig respekt”, säger Ronaldo i intervjun enligt The Sun.

Under den första halvan av den här säsongen har det cirkulerat rykten om att Manchester Uniteds 37-årige portugisiska superstjärna Cristiano Ronaldo kan komma att lämna laget. Spekulationerna började när han vägrade att starta mot Tottenham i oktober och sedan lämnades utanför truppen mot Chelsea. Även om han sedan dess har kommit in under flera matcher.

I en 90 minuter lång intervju med den brittiska mediepersonligheten Piers Morgan öppnar Ronaldo äntligen upp om den turbulens han har upplevt och hur han känner sig sviken av sin klubb.

”Jag känner mig förrådd. Jag har känt att vissa inte vill ha mig i Manchester United, inte bara i år, utan även förra säsongen”, säger Ronaldo i tv-intervjun med den engelska tidningen The Sun.

”Jag har ingen respekt för honom (Erik ten Hag) eftersom att han inte visar mig respekt. Om du inte har respekt för mig, kommer jag aldrig att ha respekt för dig.” 

Dessutom klargjorde Ronaldo att han inte har något problem med att lämna Manchester United eftersom klubben behöver tid för att återuppbyggas anser han.

”Om det börjar med mig är det, för mig, inte ett problem. Jag älskar Manchester United, jag älskar supportrarna, och de är alltid på min sida, men om de vill göra det annorlunda… De måste förändra många, många saker.”

Ronaldo betonar att Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson spelade en viktig roll i hans val att komma tillbaka till klubben 2021.

”Jag följde mitt hjärta. Han sa till mig: ”Det är omöjligt för dig att gå till Manchester City”. Då sa jag: ”Okej, boss”. 

Ronaldo blev förvånad över att Uniteds anläggningar inte hade utvecklats sedan han lämnade Real Madrid för nio år sedan.

”Framstegen är noll. Sedan Sir Alex slutade har jag inte sett någon utveckling i klubben. Ingenting har förändrats.” 

Ronaldo tror att Ferguson också erkänner behovet av förändring.

”Han vet bättre än någon annan att klubben inte är på den vägen den förtjänar att vara. Han vet. Alla vet. De som inte ser det gör det inte för att de inte vill se det. De är blinda.”

Vill du också ta reda på vad Cristiano Ronaldo tjänar?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply