Betalade böter med småmynt – nu skickas Lawrence Vigoroux tillbaka till Liverpool

Lawrence Vigoroux är utlånad till Swindon Town, eller rättare sagt var. Nu skickas han tillbaka till Liverpool efter att visat upp ”disciplinära problem” när han skulle betala sin böter på ett skämtsamt sätt.

Lawrence Vigoroux anses vara en stor talang i England, då han tog sig genom Tottenhams ungdomsakademi för att sedan värvas av Liverpool. Där har han dock inte fått speltid ännu, utan han lånades ut till Swindon i somras för att få värdefull speltid och utvecklas vidare. Där blev han dock inte långvarig innan han fått återvända till Liverpool tidigare än väntat.

Skojade med klubben – fick sparken

Vigoroux kom för sent till en träning med laget, och då fick han en böter på 50 pund. Då ansåg målvakten att detta var ett bra tillfälle att lätta upp stämningen med ett litet skämt, men man kan säga att det inte gick hem. Han betalade sin böter med en säck med småmynt, något som klubben inte uppskattade överhuvudtaget. Swindon-tränaren Mark Cooper bekräftar för Daily Mail att Vigoroux skickas hem till Liverpool.

– Det var ett disciplinärt problem. Beslutet kom från mig och spelarna, det kommer inte att orsaka några fler problem, vi har tagit hand om det, säger Cooper.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply