Bekräftar: Lagt bud på Nacho Monreal

bet365

Athletic Club ville värva Nacho Monreal

Athletic Clubs president Josu Urrutia höll under måndagen en presskonferens där han bekräftade att man tidigare har lagt bud på Nacho Monreal.

Nacho Monreal har under en längre tid jagats av flertalet klubbar, speciellt i hemlandet Spanien där han tidigare representerat både Osasuna och Málaga innan det var av till Premier League och Arsenal för två år sen. Vänsterbacken har haft en fin tid i den engelska högstaligan och har nu många intressanter som är beredda att köpa loss honom.

En av klubbarna som under en längre tid sägs ha varit intresserade av att köpa loss 29-åringen är Bilbao-klubben Athletic Club. Intresset bekräftade av klubbens president på måndagen då han höll en presskonferens i de norra delarna av Spanien.

– I somras ville vi värva Raúl García vilket vi även gjorde. Angående Monreal kan vi endast prata om officiella bud och vi försökte att köpa loss honom för två år sen. Angående bud i somras kan jag inte uttala mig så länge de inte var officiella sådana, berättade Josu Urrutia.

Även om presidenten inte ville erkänna att man lagt något bud i sommar på spelaren är det ingen hemlighet att man är intresserade av att köpa loss den Pamplona-födde försvararen. Medier från både Spanien och England har under en längre tid skrivit om att man ska vara intresserade av att köp av spelaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply