Galatasaray jagar italienske anfallaren

Ciro Immobile kan flytta igen

Efter en usel inledning i Sevilla kan Ciro Immobile nu komma att lämna Spanien för spel i Turkiet.

Inför säsongen lånades Ciro Immobile ut från Borussia Dortmund till Sevilla för att försöka komma tillbaka till den fina form han hade under tiden i Serie A och Turin. Det har dock inte gått riktigt som spelaren och klubbarna tänkt sig och återigen sitter italienaren i frysboxen då Kevin Gameiro och Fernando Llorente har tagit lagets två forwardsplatser.

Nu rapporterar TMW att spelaren kan vara på väg att lämna Ramón Sánchez Pizjuán för att istället spela sin fotboll i turkiska Süper Lig. Enligt siten ska möjligheten finnas att spelaren som ägs av Borussia Dortmund flyttar till Istanbul för spel i Galatasaray.

Det är oklart vad spelaren säger om en flytt till de nordöstra delarna av den turkiska huvudstaden men mycket tyder på att han kommer att lämna Andalusien om han inte får mer speltid och förtroende av tränaren Unai Emery som inte fått en särskillt bra start på säsongen.

Usel ligainledning

Förra säsongen gick det väldigt bra för Sevilla som slutade på femte plats i La Liga-tabellen samtidigt som man vann UEFA Europa League för andra året i rad. Man var även nära att slå FC Barcelona UEFA Super Cup i början av denna säsongen men den numera Chelsea-spelaren Pedro Rodríguez avgjorde med sitt 5-4-mål.

Denna säsong har man inlett ligaspelet med endast en vinst på sex matcher då man i helgen slog Rayo Vallecano med 3-1 på hemmaplan. Varken lagets eller spelaren situation är optimal och därför pekar mycket på att italienaren kan komma att lämna för spel på annat håll i vinter.

 I nästa omgång av La Liga tar man emot FC Barcelona men innan dess ska man åka till Turin för att möta Juventus UEFA Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365